Wie zijn wij?

logo cg

Slideshow Seminars

  • Als je wilt groeien
  • banner coaching zonderdatum
  • banner persoonlijk-verhaal
  • Train de trainer
Hart voor mensen, leren liefhebben zoals Jezus liefheeft

 
  Hart voor mensen, leren liefhebben zoals Jezus liefheeft
 

Campagne-editie: "Hart voor mensen, leren liefhebben zoals Jezus liefheeft"

  € 19,95
  Aantal:
Omschrijving

God vertelt ons in Zijn Woord dat de kern van ons geloof en de kern van ons leven draait om liefhebben.

God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf, was de samenvatting die Jezus gaf op de vraag van een toehoorder die wilde weten wat de kern van het Evangelie was.

Dit boek geeft je nieuwe visie en hoop voor gezonde relaties. Relaties zoals God ze bedoeld heeft. Je proeft in het boek de passie die de schrijver heeft voor het praktiseren van de Bijbelse opdracht om lief te hebben. Om zo levens te veranderen.

Dus de titel van dit boek is misschien nog wel het meest prikkelend " Leven zoals Hij! Is dat niet wat we nodig hebben in onze kerken en gemeenten?

Achtereenvolgens komen in dit boek aan de orde:
Liefde in relaties, Liefhebben zoals Jezus jou lief heeft. Communicatie van uit je hart. Veroordeel niet, om niet veroordeeld te worden. De grootsten zijn de dienaren. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden.

U ontvangt de campagne-editie (Euro 19,95) met extra studies en vragen voor behandeling in de kring. Bij een bestelling van 20 exemplaren of meer ontvangt u een bijbehorende nederlandstalige DVD ( 7,95 Euro) met inleidingen voor de kring-bijeenkomsten.

Voor kerken die zich inschrijven voor de campagne 'Hart voor Mensen' is er een ondersteunende prekenserie beschikbaar voor gebruik tijdens deze 40-dagen-periode. Zie de website: www.hartvoormensen.com